top of page

Iloinen vauva

VAUVAN AISTIYMPÄRISTÖÖN VAIKUTTAMALLA VOIDAAN HILLITÄ ITKUISUUTTA, VAHVISTAA VUOROVAIKUTUSTA JA TUKEA ITSESÄÄTELYN KEHITYSTÄ.  

 

Vauvat itkevät usein. Terveen vauvan itkuisuuden syynä voi olla sopeutumisvaikeus aistympäristön muutokseen. Itkuisuutta on mahdollista lievittää!

 

Kun vauvan itkuisuus ei selity suoraan  terveyteen liittyvällä tekijällä ( esim. sairaus,allergia) vanhempi voi kokea itsensä neuvottomaksi, eikä ajatus tilanteen väliaikaisuudesta lohduta arjessa.

Syy itkuisuuteen saattaa löytyä sopeutumisvaikeudesta uuteen kohdun ulkopuoliseen ympäristöön. Vaikuttamalla vauvan aistiympäristöön voidaan sopeutumista helpottaa ja itkuisuutta hillitä. 

 

Toimintaterapeutin toteuttamassa vauvaohjauksessa ohjataan vanhemmalle, miten vauvan oloa voidaan helpottaa aistien avulla. Lisäksi ohjauskäyntiin kuuluu vauvan hieronta. 
Ohjauksessa käytettävät menetelmät ovat vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta ja Happiest Baby- itkuisen vauvan rauhoittelumenetelmä

 

Ohjaus on tarkoitettu alle 6kk ikäisen vauvan vanhemmille. Vauvan ei tarvitse olla erityisen itkuinen. Ohjauksessa voidaan myös keskittyä vuorovaikutuksen ja unen tukemiseen, sekä keinoihin vaikuttaa vauvan vireystilaan aistien avulla.


 

Ohjauksen hinta: 65e/60min  

Sis. Vauvan hieronnan ja hieronnan ohjauksen vanhemmille sekä
Happiest baby-menetelmän käytön ohjauksen ja 
ohjausmateriaalin paperilla tai sähköisenä kotiin vietäväksi.

Ota yhteyttä puhelimitse tai alla olevalla yhteydenottokaavakkeella. 

 

Toimintaterapeutti Salla Ahvenainen

puh. 0505661589 

 

Mikäli Vauvasi on yli 6kk ikäinen ja kaipaat apua ja neuvoja aistitiedon käsittelystä tai motorisen kehityksen tukemisesta, laita meille viesti oheisella yhteydenottokaavakkeella niin olemme sinuun yhteydessä. 

117384009_10221361904332241_1579683427885692133_n_10221361904252239.jpg

Ota yhteyttä!

Viesti ohjautuu toimintaterapeuteille.

Kiitos viestistäsi!

bottom of page